Despre noi JUST Wish it
Livrare gratuita pentru comenzile de peste 220 lei
Just Wish It

Loft Design s-a nascut din dorinta de a imbina pasiunea noastra pentru mobilier cu necesitatea dumneavoastra de a va amenaja locuinta mult visata.
Online-ul face ca achizitionarea mobilierului mult visat sa fie facila datorita ofertei variate de mobilier ce se gaseste pe site-urile de retail dar in acelasi timp dificila din cauza impedimentelor ce apar atunci cand nu gasiti exact produsul dorit sau cand acesta depaseste bugetul alocat.


De ce sa alegi Loft Design ?

Va oferim consiliere in amenajarea casei prin gasirea celor mai potrivite solutii si produse, ce va vor transforma casa in ACASA.

Consilierii nostri vin in intampinarea nevoilor dumneavoastra si va pun la dispozitie toata oferta de furnizori si cataloage de prezentare, astfel incat dumneavoastra sa puteti lua decizia corecta de acasa.

Doriti un produs la comanda?

Suntem specializati in customizarea produselor si in gasirea unei solutii de amenajare potrivita pentru dumneavoastra.

De la canapele, fotolii, coltare si pana la paturi, comode, mese, totul este posibil.

Colaboram direct cu producatorii astfel incat orice cerere poate fi analizata si solutionata.

Va punem la dispozitie o multitudine de cataloage, mostrare, tapiterii...totul pentru a ne asigura ca dorinta dumneavoastra este indeplinita!
Spatii office, zone de asteptare

Spatiile anoste si lipsite de expresie nu sunt deloc in lista noastra de preferinte.

Pentru a amenaja un spatiu office sau doar pentru a-i da personalitate si originalitate, va punem la dispozitie branduri exclusiviste, dedicate acestui tip de amenajari.

Este foarte important ca alegerea produselor sa fie facuta cu ajutorul unui designer de interior pentru a va asigura ca la final, spatiul va fi primitor pentru cei ce il vor folosi asa ca va punem la dispozitie designeri de interior specializati ce vor transforma spatiul si vor asigura utilitatea acestuia.


Nu ai gasit produsul dorit?

Nici o problema ! Tot ce trebuie sa faci este sa trimiti un email la adresa justwishit@loftdesign.ro si sa ne spui cu ce te putem ajuta.

Ne poti trimite o poza de pe Pinterest sau Social Media cu produsul sau amenajarea dorita sau pur si simplu o descriere si noi vom veni in intampinarea nevoilor tale.

Colaboram cu o multitudine de producatori si branduri, avand acces la mii de produse si colectii disponibile la comanda.


Branduri 100% Autentice

Ce ne diferentiaza pe noi de restul site-urilor de retail home