Despre noi JUST Wish it
Livrare gratuita pentru comenzile de peste 139 lei

Politica de confidentialitate

I. Informații generale

Confidențialitatea datelor dumneavoastră cu caracter personal reprezintă una dintre preocupările principale ale S.C. LOFT ACTIV DESIGN S.R.L. , sediul in Romania, Ilfov, Otopeni, strada I. G. Duca nr. 23, Inregistrata in Registrul Comertului sub nr. J23/3923/2018, Cod fiscal 39767425,

Banca Transilvania: Cod IBAN:

RO32BTRLRONCRT0475081801

Numar de telefon: 0746 600 006

Adresa de email clienti: clienti@loftdesign.ro

Adresa de email returnare produse:

returnare@loftdesign.ro

Acest document are rolul de a vă informa cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal, în contextul utilizării paginii de internet www.loftdesign.ro .

II. Categoriile de date cu caracter personal prelucrate

Dacă suntețclient al www.loftdesign.ro , societatea noastra va prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal, cum ar fi nume și prenume, telefon, adresa de email, adresa de facturare, adresa de livrare, date referitoare la modul în care utilizațwww.loftdesign.ro , de exemplu comportamentul/preferințele/obișnuințele dumneavoastră în cadrul www.loftdesign.ro , precum și orice alte categorii de date pe care le furnizați în mod direct în contextul creării contului de utilizator, în contextul plasării unei comenzi prin www.loftdesign.ro sau în orice alt mod care rezultă din

utilizarea www.loftdesign.ro Dacă pentru a vă crea cont de utilizator, utilizați contul dumneavoastră de Facebook sau Google, societatea noastra va prelucra următoarele date publice de profil afișate de aplicațiile respective: nume utilizator, adresa de e-mail. În cazul în care alegeți să vă creați cont de utilizator doar înainte de a finaliza comanda unui produs disponibil pe www.loftdesign.ro , se va solicita adresa dumneavoastră de e-mail în baza căreia va fi creat automat un cont. În cazul în care nu finalizați comanda, adresa de e-mail și celelalte date furnizate nu vor fi stocate, iar contul creat va fi șters automat.


III. Scopurile și temeiurile de prelucrării

Dacă suntețclient al www.loftdesign.ro , societatea noastra prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal astfel:

• pentru desfășurarea relației contractuale dintre dumneavoastră șwww.loftdesign.ro , respectiv pentru preluarea, validarea, expedierea șfacturarea comenzii plasate pe www.loftdesign.ro , informarea dumneavoastră asupra stării comenzii, organizarea returului de produse comandate etc. Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastră în acest scop are la bază contractul încheiat între dumneavoastră și societatea noastra, definit în cuprinsul Termenilor si conditiilor. Furnizarea datelor dumneavoastră cu caracter personal este necesară. Refuzul furnizării datelor poate avea drept consecință imposibilitatea derulării raporturilor contractuale dintre dumneavoastră șsocietatea noastra.

• pentru îndeplinirea obligațiilor legale care incumbă societatii noastre în contextul serviciilor prestate prin intermediul www.loftdesign.ro , inclusiv a obligațiilor în materie

fiscală. Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastră pentru acest scop este necesară în baza unor obligații legale. Furnizarea datelor dumneavoastră în acest scop este necesară. Refuzul furnizării datelor poate avea drept consecință imposibilitatea societatii noastre de a respecta obligațiile legale care îi revin și deci în imposibilitatea de a vă oferi serviciile prin www.loftdesign.ro .

• Pentru activități de marketing, respectiv pentru transmiterea, prin intermediul mijloacelor de comunicare la distanță (e-mail, sms) de comunicări comerciale privind produsele și serviciile oferite de societatea noastra prin www.loftdesign.ro Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastră pentru acest scop are la bază consimțământul dumneavoastră, dacă alegeți să-l furnizați.


Vă puteți exprima consimțământul pentru prelucrarea datelor în acest scop prin bifarea căsuței corespunzătoare de la momentul creării contului, sau ulterior creării contului, la secțiunea ....................... . În plus, puteți să vă dezabonați prin accesarea secțiunii ....................... Pentru dezabonarea de la primirea unor astfel de comunicări comerciale puteți folosi opțiunea de la finalul fiecărui e-mail/ sms conținând comunicări comerciale. Furnizarea datelor dumneavoastră în acest scop este voluntară. Refuzul furnizării consimțământului pentru prelucrarea datelor dumneavoastră în acest scop nu va avea urmări negative pentru dumneavoastră.

• Pentru îmbunătățirea serviciilor societații noastre, în scopul efectuării de analize privind modul de funcționare a www.loftdesign.ro , realizarea de profiluri de preferințe de consum în vederea îmbunătățirii experienței oferite pe www.loftdesign.ro Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastră pentru acest scop are la bază interesul legitim al societatii noastre de a îmbunătății permanent experiența clienților pe Www.loftdesign.ro Furnizarea datelor dumneavoastră în acest scop este voluntară. Refuzul furnizării datelor pentru acest scop nu va avea urmări negative pentru dumneavoastră.


IV. Durata pentru care vă prelucrăm datele

Ca principiu, societatea noastra va prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal atât cât este necesar pentru realizarea scopurilor de prelucrare menționate mai sus. În cazul în care suntețclient , vom prelucra datele dumneavoastră pe întreaga durată a raporturilor contractuale și ulterior conform politicilor interne ale societatii noastre, respectiv pe durata necesară îndeplinirii obligațiilor legale care revin în sarcina societatii noastre (ca de exemplu, pentru intocmirea si arhivarea documentelor contabile conform legii).

În situația în care suntețclient și vă exercitați opțiunea de ștergere a contului de utilizator, prin apăsarea butonul Ș tergere cont din secțiunea ................... .Societatea noastra va interpreta această acțiune ca opțiunea dumneavoastră de a vă dezabona de la primirea de comunicări comerciale prin care vă ținem la curent despre produsele și serviciile oferite prin www.loftdesign.ro .

În acest sens, dacă alegeți să vă ștergeți contul de utilizator, nu vă vom mai trimite emailuri și/sau sms-uri de acest gen. Vă informăm că ștergerea contului nu va avea ca efect automat ștergerea datelor dumneavoastră cu caracter personal.

În cazul în care doriți să nu vă mai fie prelucrate datele cu caracter personal sau dacă dorițștergerea datelor, vă puteți exercita drepturile detaliate la punctul VII de mai jos. În cazul în care solicitațștergerea contului, însă pe acel cont există cel puțin o comandă activă, cererea de ștergere a contului va putea fi înregistrată numai după livrarea produselor și finalizarea ultimei comenzi active.

Dacă vă retrageți consimțământul pentru prelucrarea datelor în scop de marketing, societatea noastra va înceta prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal în acest scop, fără însă a afecta prelucrările desfășurate de societatea noastra pe baza consimțământului exprimat de către dumneavoastră înainte de retragerea acestuia.


V. Dezvăluirea datelor cu caracter personal

Pentru îndeplinirea scopurilor de prelucrare, societatea noastra poate dezvălui datele dumneavoastră către parteneri, către societățile afiliate societatii noastre, către terțpersoane sau entități care sprijină societatea noastra în oferirea de servicii prin www.loftdesign.ro (de exemplu firme de curierat, furnizori de servicii IT), ori către autoritățile publice centrale/locale, în următoarele cazuri exemplificativ enumerate: 
• pentru administrarea Www.loftdesign.ro , inclusiv pentru intermedierea relației dintre dumneavoastră și partenerii noștri care comercializează produse prin această pagină de internet, în măsura în comandați produse vândute de aceștia;

• în situațiile în care această comunicare ar fi necesară pentru atribuirea de premii sau alte facilități clienților, obținute ca urmare a participării lor la diverse campanii promoționale organizate de către societatea noastra prin Www.loftdesign.ro ;

• pentru menținerea, personalizarea și îmbunătățirea www.loftdesign.ro și a serviciilor derulate prin intermediul ei; 

• pentru efectuarea analizei datelor, testarea și cercetarea, monitorizarea tendințelor de utilizare și activitate, dezvoltarea caracteristicilor de siguranță șautentificarea utilizatorilor;

• pentru transmiterea de comunicări comerciale de marketing, în condițiile șlimitele prevăzute de lege;

• atunci când dezvăluirea datelor cu caracter personal este prevăzută de lege etc.

VI. Transferul datelor cu caracter personal

Datele cu caracter personal furnizate către societatea noastra pot fi transferate în afara României, dar doar către state din Uniunea Europeană.

VII. Drepturile de care beneficiați

În legătură cu această prelucrare de date, aveți dreptul de a solicita accesul la datele dumneavoastră cu caracter personal, rectificarea sau ștergerea acestora sau restricționarea prelucrării, dreptul de vă opune prelucrării în limitele și condițiile prevăzute de lege, precum și dreptul la portabilitatea datelor. De asemenea, dacă alegețsă oferiți consimțământul dumneavoastră, aveți dreptul să-l retrageți în orice moment, fără însă a afecta prelucrările desfășurate de societatea noastra pe baza consimțământului exprimat de către dumneavoastră înainte de retragerea acestuia. În plus, aveți dreptul de a depune plângeri la Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal.

Pentru orice întrebări suplimentare cu privire la modul în care datele cu caracter personal sunt prelucrate și pentru a vă exercita drepturile menționate mai sus, vă rugăm să vă adresați la e-mail-ul nostru: clienti@loftdesign.ro.